Загрузка...

Загрузка...

Layung Galunggung - Rika Rafika [swaraprabu]

  • 0
  • 6 Years Ago
Tasikmalaya | 21 Februari 2012 | 05:36 Posted by | kanjeng prabu anom Gunung Galunggung Kabupaten Tasikmalaya - Jawa Barat terakhir meletus tanggal 5 April 1982---waktu itu saya kelas 3 SD--- [ kanjeng prabu anom ]. Lirik : layung mayungan galunggung mayungan wanci sareupna surya ngampih pabuburit pamit kacaangna beurang duaan waktu harita, babarengan nyulam cinta bari pinuh pangharepan bagja pinuh pinekanan layung luhureun galunggung kunaon leungit teu pamit...leungit teu pamit boa teuing cinta urang moal anah papanjangan layung luhureun galunggung undurna kawas nu pundung...kawas nu pundung boa pasini ngajangji kapupus moal ngajadi duaan waktu harita, babarengan nyulam cinta bari pinuh pangharepan bagja pinuh pinekanan layung luhureun galunggung kunaon leungit teu pamit...leungit teu pamit boa teuing cinta urang moal anah papanjangan layung luhureun galunggung undurna kawas nu pundung...kawas nu pundung boa pasini ngajangji kapupus moal ngajadi

Загрузка...

Playlists (All Playlist Videos)

Загрузка...

Comments

Загрузка...